Formacions i Col.laboracions

Fomentar i educar en hàbits saludables és cada cop més imprescindible. Està comprovat que millor salut és sinònim de menys baixes laborals, millor rendiment acadèmic i professional i millor estat emocional.

Cristina de peu

EMPRESES

Cada cop més les empreses són conscients de la importància que té la salut dels seus treballadors.

Oferir formació als equips de treball sobre hàbits saludables des del departament de responsabilitat Social Corporativa, és fàcil i molt gratificant per a tothom de l’organització.

Si des de la teva empresa vols oferir aquest benefici als teus equips, posa’t en contacte amb mi per trobar el que més s’ajusta al perfil de l’empresa.

 

CENTRES DE GRAUS MITJANS I SUPERIORS EN ESPECIALITATS TERAPÈUTIQUES

El tracte amb el pacient és una de les vessant més important quan realitzem professions sanitàries o terapèutiques. Més enllà de ser un bon professional ple de coneixements tècnics i teòrics cal tenir eines per a tractar el pacient sense entrar en confrontació i buscant empatitzar i oferir confiança.

Oferir als vostres alumnes i futurs professionals sanitaris unes jornades de Coaching enfocat a eines per a gestionar pacients dins de la consulta, és un gran valor afegit en el pla educatiu.

Us convido a obrir les portes a aquest recurs tan poderós.

mans de coachee i Cristina

AMPES I SERVEIS DE MENJADORS

Des de la Generalitat s’han fet diverses guies orientades a l’alimentació en etapa escolar.

Cal apostar per l’educació alimentaria dels infants, joves i famílies. Una bona dieta és sinònim de bona salut, millor rendiment i millor estat anímic. És imprescindible EDUCAR per PREVENIR.

Són ja moltes les xerrades que he fet a escoles i poder ensenyar als pares i mares i oferir-los recursos i respostes als seus dubtes, és veritablement, molt satisfactori.

Tant si sou un AMPA o una empresa de MENJADORS en centres educatius, us convido a EDUCAR EN HÀBITS SALUDABLES I ALIMENTACIÓ

Com us puc ajudar? Aportant els meus coneixements sobre l’alimentació en l’etapa escolar i les guies oficials, oferint la meva experiència en xerrades i jornades a pares i mares i evidentment, organitzant jornades i tallers per a infants i joves.

 

Cristina al costat de la seva bicicleta carretera

CENTRES ESPORTIUS

Sou un Club? Un gimnàs? Esteu preparant un repte?  Una marató? Una súper tirada rodant? Una triatló?

Si sou esportistes sabeu millor que ningú la importància de la nutrició per aconseguir el màxim rendiment.

Oferir xerrades o sessions sobre Nutrició Esportiva als vostres socis o federats és un valor afegit incalculable.

Es poden orientar les sessions a fites determinades o en Nutrició Esportiva en general. Exposeu-me què voleu i amb quina finalitat i jo m’hi poso.

Contacta