Servei de diet coaching, Coach nutricional

El diet coaching, realitzat per un coach nutricional o dietista, és un servei orientat a ajudar-te, acompanyar-te i empoderar-te en el teu procés de canvi i en la resolució d’un objectiu teu, concret i ben definit .

L’objectiu és acompanyar-te i donar-te les eines perquè aprenguis a alimentar-te de la millor manera i aconsegueixis els teus objectius relacionats amb l’alimentació – nutrició.

El coach nutricional està totalment orientat a objectius personals vinculats amb la nutrició. Amb el teu permís, deixa que et faci unes preguntes.

  • Quantes vegades has fet una dieta?
  • Quantes vegades has llençat la tovallola o t’has dit que mai ho aconseguiré?
  • Quantes vegades t’has posat excuses o les teves pròpies excuses t’han servit per deixar-ho estar?

Majoritàriament, la solució és treballar tots els factors com els pensaments o les creences limitants relacionades amb “estar a dieta” i no en els aliments en si mateixos.

Treballarem junts EL TEU objectiu des de la metodologia del coaching. Ja sigui millorar els hàbits alimentaris, millora de la salut o l’energia, millorar el pes corporal, millorar l’autocontrol…

Si ja has provat mil dietes, si et costa adherir-te a hàbits alimentaris saludables, si et falla la voluntat, si estàs farta o fart de “estar a dieta”…. El servei de coaching nutricional és el que s’ajusta més a les teves necessitats.

Si vols a més un pla nutricional, t’invito a conèixer el meu servei de dietista + coach nutricional.

Per aquesta adaptació total a la persona, el servei està dirigit a tota mena de públics, edats, condició física o estil de vida.

La meva tasca és estar al teu costat i mitjançant eines de coaching. Ajudar-te com a professional a trobar la teva motivació, les respostes, els recursos, les barreres, les creences limitants, els valors… Treballarem un pla d’acció i passaràs a l’acció sent la persona protagonista del teu canvi .

Ara et faig una pregunta del Sr. Walt Disney que t’invito que la portis al terreny de l’alimentació i hàbits saludables.

El que estàs fent avui t’acosta al lloc on vols estar demà?

“Hem de fer servir el temps sàviament i adonar-nos que sempre és el moment oportú per fer les coses bé.”
Nelson Mandela

El compromís són 5 sessions de 1 h/sessió cada 15-21 dies, segons evolució personal.

Preu pack 5 sessions 225€

Preu renovació pack 2 sessions 90 €

Preu 1 sessió esporàdica 60€

Pagament únic el primer dia de visita. El pack caduca als 4 mesos des de la primera visita i no es retornaran els diners. Recorda: es tracta d’un compromís per par teva amb tu mateixa /mateix.

Presencialment a Sant Cugat i també passo consulta online

Al meu centre de Sant Cugat, a hores convingudes, faig visites presencials i online.

Avinguda Rius i Taulet 29-31, 2º 2ª, 08172 Sant Cugat del Vallès

Pots contactar ara mateix amb mi enviant-me un WhatsApp al +34 604 439 924

Servei de dietètica

Servei de dietètica + diet coaching

Servei de nutrició esportiva

Contacta