Servei de dietista + coach nutricional

Aquesta combinació de serveis, Dietista + Coach Nutricional, està orientada a persones que tenen més dificultat per aconseguir objectius dietètics i requereixen d’un acompanyament molt més proper.

Molt recomanat en casos d’ambivalència “vull però és que costa tant”, “Vull però també vull menjar tot allò que sé que no em convé”, “vull però és que sóc incapaç doncs ja ho he provat molts cops”.

És per això que es combinen sessions de diet coaching amb sessions dietètiques.

Es fa una primera visita on es realitza una anamnesis completa i presa de mesures (pes i perímetres bàsics cintura, malucs i cama).

Es fa una segona visita al cap d’una setmana i la seva durada és de 60 minuts. Es realitza l’entrega de la pauta nutricional i es fauna breu explicació. Aprofitarem també per a començar a treballar amb les eines de coaching nutricional. Realitzaràs el teu PLA D’ACCIÓ. Et tocarà treballar 😉

La tercera, quarta i cinquena visita es fan amb una periodecitat de quinze o vint dies. La seva durada és de 60 minuts.. Serveixen per a treballar tots els obstacles que van sorgint durant el procés i reforçar tots els recursos personals. En aquestes sessions ets tu qui decideix qué vols treballar i parlar per seguir en el camí vers el teu objectiu personal.

Per tal d’aconseguir el teu objectiu és molt important el teu compromís personal i continutat. El timing entre les visites ha de ser de 15-20 dies per tal de mantenir-se enfocat i solventar qualsevol obstacle el més aviat possible. Per aquest motiu aquest servei només s’ofereix en forma de pack de 5 sessions.

El compromís és de 1 primera visita + 4 visites de seguiment.

Preu pack 1ª visita + 4 de seguiment de dietètica + coaching: 235€

Preu pack renovació 2 visites seguiment: 80 €

Preu visites de seguiment esporàdiques coaching: 60 €

Preu visites de seguiment esporàdiques dietètica (30 minuts): 40 €

Pagament únic el primer dia de visita. El pack caduca als 5 mesos des de la primera visita i no es retornaran els diners. Recorda: es tracta d’un compromís per par teva amb tu mateixa /mateix.

 Presencialment a Sant Cugat i també passo consulta online

Al meu centre de Sant Cugat, a hores convingudes, faig visites presencials i online.

Avinguda Rius i Taulet 29-31, 2º 2ª, 08172 Sant Cugat del Vallès

Pots contactar ara mateix amb mi enviant-me un WhatsApp al  +34 604 439 924 o contactant amb mi per altres canals

Servei de dietètica

Servei de nutrició esportiva

Servei de diet coaching

Contacta