Servei de dietista + coach nutricional

Aquesta combinació de serveis, Dietista + Coach Nutricional, està orientada a persones que tenen més dificultat per aconseguir objectius dietètics i requereixen d’un acompanyament molt més proper.

Molt recomanat en casos d’ambivalència “vull però és que costa tant”, “Vull però també vull menjar tot allò que sé que no em convé”, “vull però és que sóc incapaç doncs ja ho he provat molts cops”.

És per això que es combinen sessions de diet coaching amb sessions dietètiques.

Com funciona el servei?

Es fa una primera visita on es realitza una anamnesis completa i presa de mesures (pes i perímetres bàsics cintura, malucs i cama).

La segona visita és online per entregar la pauta dietètica. Serà fent servir Google Meet o Face Time. Dura 30 minuts.

Es fa una tercer visita al cap d’una setmana i la seva durada és de 75 minuts. Realitzaràs el teu PLA D’ACCIÓ. Et tocarà treballar 😉

La resta de visites es fan amb una periodecitat de quinze o vint dies. La seva durada és de 75 minuts.. Serveixen per a treballar tots els obstacles que van sorgint durant el procés i reforçar tots els recursos personals. En aquestes sessions ets tu qui decideix qué vols treballar i parlar per seguir en el camí vers el teu objectiu personal.

Per tal d’aconseguir el teu objectiu és molt important el teu compromís personal i continutat. El timing entre les visites ha de ser de 15-20 dies per tal de mantenir-se enfocat i solventar qualsevol obstacle el més aviat possible. Per aquest motiu aquest servei només s’ofereix en forma de pack de 5 sessions.

 

TARIFES

Primera sessiò Dietètica

90 minuts

95 €

Segona sessiò online als 7 dies

30 minuts

Inclosa al pagament primera sessió

Següents visites

75 minuts

60€

Pack 6 sessions (Primera  + entrega + 4 de seguiment)

40€ de  descompte

Pagament únic el primer dia de visita. El pack caduca als 4 mesos des de la primera visita i no es tornaran els diners. Recorda: es tracta d’un compromís per part teva amb tu mateixa.

90 minuts

75 minuts

295 €

 

 Presencialment a Sant Cugat i també passo consulta online

Al meu centre de Sant Cugat, a hores convingudes, faig visites presencials i online.

Avinguda Rius i Taulet 29-31, 2º 2ª, 08172 Sant Cugat del Vallès

Pots contactar ara mateix amb mi enviant-me un WhatsApp al  +34 604 439 924

Servei de dietètica

Servei de nutrició esportiva

Servei de diet coaching

Contacta