Servei de Dietètica

En què et puc ajudar amb el servei de Dietètica?

Sovint ens adonem que sense saber com han aparegut uns amics anomenats quilets de més.

Altres cops volem millorar els hàbits alimentaris o tenir una planificació ordenada i equilibrada.

Pot ser el teu cas és, que de cop i volta, t’han diagnosticat una intolerància o al·lèrgia alimentaria o colesterol o fetge gras o síndrome d’ovari poliquístic (SOP) i no saps per on començar.

El servei de dietètica està enfocat a persones que requereixen d’un ajut en la planificació i en coneixements sobre alimentació.

Consta d’una primera visita on es realitza una anamnesis completa i presa de mesures (pes i perímetres bàsics cintura, malucs i cama).

Servei es desenvolupa en un mínim de dues visites de seguiment amb periodicitat quinzenal. En aquestes es fa una revisió de mesures i de la planificació.

El compromís és de 1 primera visita+ vista entrega pauta + 2 visites cada 15 de seguiment.

 Enfocat a persones  que volen millorar els hàbits alimentaris o tenir una pauta alimentaria organitzada o tenir una pauta de dietoteràpia  per celiaquia o intoleràncies alimentaries o síndrome d’ovari poliquístic (SOP) o fetge gras …

Si el teu cas és que vols baixar de pes cal que sàpigues que com a professional de la dietètica i coaching nutricional, el meu plantejament està basat en el treball de canvi d’hàbits i amb basant de nutrició intuïtiva. Ja està demostrat que les pautes extremes, restrictives, molt severes, etc a llarg termini acaben amb el conegut efecte rebot. El meu objectiu és obtenir solucions perdurables.

És un servei enfocat a un objectiu concret. Ens posem a treballar ja amb el cap molt centrat en la fita. Va molt bé per aquelles persones que necessiten orientació alimentaria i adquirir un compromís.

No està enfocat a tractar patologies clíniques com ara diabetis, càncer, nefropaties, etc.

Ni tampoc està enfocat a temes vinculats a conducta alimentaria, mala relació amb el menjar, etc.  Si aquest és el teu cas et proposo veure el Servei de Coaching Nutricional

Com funciona el servei?

La primera sessió dura 60 minuts i es fa l’anamnesi i es prenen mesures bàsiques (pes, cintura, malucs) si és necessari.

La segona sessió dura 30 minuts es fa al cap de 7 dies i s’entrega la pauta alimentaria i es fa una explicació d’aquesta.

Les següents visites són de seguiment i duran 30 minuts. Serveixen  per revisar el menú i prendre mesures bàsiques. Es fan cada 15 dies.

PREUS

  • 1º VISITA 60€
  • 2º VISITA entrega de pauta / menú i resolució de dubtes. 35 €
  • VISITES DE SEGUIMENT 40€

La dues primeres  visites es paguen de cop el primer dia en un pagament únic.

 

PREU PACK 1º visita + visita entrega menú + 2 visites quinzenals de 30 minuts = 155€ pagament únic primer dia de visita.

Pagament únic el primer dia de visita. El pack caduca als 3 mesos des de la primera visita i no es retornaran els diners. Recorda: es tracta d’un compromís per par teva amb tu mateixa /mateix.

 

Presencialment a Sant Cugat  i passo consulta online

Al meu centre de Sant Cugat, a hores convingudes, faig visites presencials i online.

Avinguda Rius i Taulet 29-31, 2º 2ª, 08172 Sant Cugat del Vallès

Pots contactar ara mateix amb mi enviant-me un WhatsApp al  +34 604 439 924

Servei de dietètica + diet coaching

Servei de nutrició esportiva

Servei de diet coaching

Contacta